Nieuw meerrecord op Simavis

Het nieuwe meerrecord van Simavis staat op 24,25 kilo oftewel ruim 48 pond. De spiegel werd afgelopen weekend gevangen door Carlo. De video van de vis is hier te zien

Eerste vissen op Mystery Lake

Ook op mystery lake zijn de eerste vissen weer gevangen. Dit is een mooie spiegel van afgelopen week.4C7182BB 3648 4F82 A6BC B0703C2152E4

Taaie eerste week 2018 bij Simavis

Simavis opende afgelopen week haar poorten voor het nieuwe seizoen 2018 en de eerste vissers moesten direct aan de bak. Het werd met 7 vissen een taaie week die vooral te wijten lijkt aan de koude watertemperatuur van 9 graden.

Lees meer

20 kilo vissen bij Simavis persoonlijk gewogen

Een dikke spiegel van SimavisSimavis in Friesland is een van de bekendere betaalwateren in Nederland. Het domein vlakbij de A6 met het 12,5 hectare grote water werd vanaf 2006 volledig klaargemaakt voor prive karpervissen.

Simavis heeft in de afgelopen jaren een groot aantal karpervissers ontvangen waarvan er vele direct weer boeken voor het jaar erop. Ook het afgelopen jaar werd er veel gevist en een blik op de facebookpagina van simavis laat zien dat er vrijwel wekelijks 20 kilo+ vissen gevangen worden.

Lees meer

UFO Loodvervangers op Carplantis

Carplantis, biedt haar gasten UFO loodvervangers aan met het eigen carplantis logo. Eigenaar Koos Walters is zelf al fan van de UFO loodvervangers en vond het een goede stap voorwaarts om deze aan te gaan bieden op zijn water. 

Lees meer

Digitaal wegen bij Simavis

digitaal wegen bij simavisBij Simavis worden sinds een aantal weken de vangsten gewogen met een digitale weegklok van Fox. Iedere stek bij Simavis is van zo'n weegklok voorzien. De belangrijkste reden hiervoor is dat de beheerders het bestand graag zo precies mogelijk in beeld wil hebben en houden.

Lees meer

  • 1
  • 2

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland