Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Het Plashuis

3.2/5 Waardering (339 beoordelingen)

Nachtvissen op een water van 28 hectare water. Er zijn hiervoor 9 nachtvisstekken gemaakt. Elke stek is met zorgvuldigheid gekozen en iedere stek heeft zijn eigen unieke mogelijkheden.

Bovenstaand, een video van duitse karpervissers die er in 2016 visten en vingen.

Alle stekken (behalve stek 3 en ponton 2) zijn geschikt voor 2 karpervissers. Op de steigers van de stekken is genoeg ruimte voor 2 tenten, op ponton 1 staat een vaste tent voor 2 personen. Tenten en de bijbehorende uitrusting dient u zelf mee te nemen. Op stek 3 en ponton 2 kan door 1 persoon gevist worden. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje en worden de wetenswaardigheden met u doorgenomen; waar kunt u bijv. het beste vissen en met welk aas. Daarna gaat kunt u met uw roeiboot (1 per stek) naar uw stek.

All inclusive karpervissen of niet ?

Op het Plashuis kunnen elke dag 3 maaltijden worden geserveerd.
U boekt het arrangement zonder eten erbij. Tijdens uw verblijf kunt u , indien u dat wenst, per dag aangeven of u van een maaltijd gebruik wenst te maken.

Weekend, midweek of week Plashuis?

Een weekarrangement begint op maandag of vrijdag en eindigt de opvolgende week. Gedurende 7 nachten krijgt u de beschikking over een nachtstek, roeiboot en visvergunning voor het water.

Daarnaast zijn er op Het PLashuis aanvullende diensten, zoals: maaltijden en drankjes, huur van elektromotor en accu’s als ook onze kleine maar uitgebreide tackle shop.
v.a. € 300,- p.p.

Inbegrepen:

  • 7 Nachten exclusief gebruik van de nachtstek
  • Visrecht voor de periode
  • 1 Roeiboot per stek

Optioneel:

Huur elektromotor, incl accu à € 15,- p.d.
Ontbijt à € 10,- p.p.p.d.
Lunchpakket à € 12,50 p.p.p.d.
3-Gangen diner à € 25,- p.p.p.d.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.