Carpe Diem Didam

3.2/5 Waardering (109 beoordelingen)

 

In Didam, door de plaatselijke bewoners Diem genoemd ligt een werkelijk adembenemend stukje viswater. Het stukje natuurschoon is in het bezit van twee zeer gastvriendelijke mensen genaamd Anny en Rob Weenink. Zij bieden u graag een mooie en rustgevende vakantie aan op Carpe Diem.

Het water is ruim 80 jaar oud! En ongeveer 2 hectare groot, het volledige terrein is 4 hectare. U kunt zich wel voorstellen dat het een rustgevende omgeving is, waar u prettig uw vissen kunt vangen. Het water is voorzien van een aantal visstekken die de mogelijkheid bieden om het hele water te kunnen bevissen.
Overhangende bomen, rietkragen en grote lelievelden maken het kraakheldere meer tot een lust voor het oog.

De diepte van de plas varieert tussen de 2,50 meter en 4,50 meter en in het meer bevind zich een eilandje. Het water rondom het eilandje is ondiep en word door de karpers regelmatig bezocht om te azen. Wel is er in het water sprake van wier en obstakels. Wij raden u dan ook aan enige ervaring hierin te hebben!

De eerste zonnestralen in het voorjaar warmen het ondiepe water rondom het eiland snel op. Het gemiddelde gewicht van de karper ligt rond de 30 pond. De zwaarst gevangen vis tot nu toe bekend is 47 pond.

Rob en Annie Weenink heten u van harte welkom op Carpe Diem!

 

Contact

  • Telephone: 0518 - 419 995
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partnership

Heeft u zelf een betaalwater of verzorgt u boekingen voor betaalwateren in Nederland (of andere landen) dan kunt u partner worden van onze website(s).

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Ik weet het nog niet

Twijfel over een betaalwater ? Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of kijk voor bungalowparken met karpermogelijkheden op vissen en vakantie.nl