• home
  • Nieuws
  • 20 kilo vissen bij Simavis persoonlijk gewogen

20 kilo vissen bij Simavis persoonlijk gewogen

Een dikke spiegel van SimavisSimavis in Friesland is een van de bekendere betaalwateren in Nederland. Het domein vlakbij de A6 met het 12,5 hectare grote water werd vanaf 2006 volledig klaargemaakt voor prive karpervissen.

Simavis heeft in de afgelopen jaren een groot aantal karpervissers ontvangen waarvan er vele direct weer boeken voor het jaar erop. Ook het afgelopen jaar werd er veel gevist en een blik op de facebookpagina van simavis laat zien dat er vrijwel wekelijks 20 kilo+ vissen gevangen worden.

20 kilo+ karpers worden persoonlijk door Simon gewogen

Alle 20 kilo+ vissen die op de facebookpagina vermeld staan worden hoogst persoonlijk gewogen door Simon Krens, de eigenaar van Simavis. Naast een groot aantal 20 kilo+ vissen zwemmen er op Simavis ook veel vissen in de gewichtsklasse 15 t/m 18 kilo en dat zijn vissen met potentie.
Inmiddels zijn er al weer een groot aantal boekingen gemaakt voor 2018, niet zo gek als je de foto's en filmpjes bekijkt. 
Meer informatie op www.simavis.nl 

Tags: simavis, karper, 20 kilo, betaalwater, betaalwater nederland, friesland

Campings aan het water

Niet op zoek naar een betaalwater maar naar een camping aan het water? Kijk dan eens op www.campingsaanhetwater.nl , dé site met de mooiste campings aan het water in binnen- en buitenland