Het Duylmeer

3.3/5 Waardering (147 beoordelingen)

Duylmeer
In het Land van Heusden en Altena, in Noord-Brabant, ligt het plaatsje Almkerk. Hier bevindt zich het vismeer 'het Duylmeer', waar u kunt genieten van een fantastische visvakantie. Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen, bomen en overhangende bossen.

Wanneer u deze locatie boekt voor uw visvakantie met accommodatie, heeft u het gehele meer voor uzelf! Het 3 hectare grote viswater biedt u de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van uw visvakantie te genieten.

De Accommodatie
Het Duylmeer beschikt over 3 visstekken voor maximaal 2 vissers, waardoor u altijd het hele viswater voor uzelf heeft. Dit huisje beschikt over een toilet, douche, keuken, elektriciteit en stromend water en boven staat 2x een éénpersoonsbed.

duylmeer bungalow

 

Natuurlijk kunt u ook in uw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van 2 tot 7 meter. Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kiest u voor 'het Duylmeer'.

Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een visstek te huren.

Partnership

Heeft u zelf een betaalwater of verzorgt u boekingen voor betaalwateren in Nederland (of andere landen) dan kunt u partner worden van onze website(s).

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Ik weet het nog niet

Twijfel over een betaalwater ? Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of kijk voor bungalowparken met karpermogelijkheden op vissen en vakantie.nl