Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Glory Carplake

3.4/5 Waardering (148 beoordelingen)

Betaalwater van 5 hectare op een bosperceel van bijna 10 hectare vlakbij Oploo. Een water met 4 dubbele stekken. Deze stekken zijn zo geplaatst met eilanden ertussen dat iedere visser ook echt zijn privacy heeft en niemand elkaar in de weg kan zitten. Glory Carplake heeft dieptes tot maximaal 8 meter maar heeft een gemiddelde diepte van 3 meter.

De visstekken op Glory Carplake

De stekken zijn ruim opgezet en voorzien van gravel. Iedere stek krijgt wifi, stroom, water en een koelkast. De auto kan bij aankomst naar de stek worden gereden om de visspullen te lossen daarna worden de auto’s bij het sanitair gebouw geparkeerd. Aan de voorkant van het water (nabij stek 1) komt een sanitair gebouw met 2 douches, 2 toiletten en een kantine. Stek 1 en 2 zijn heel wisselend in bodemverloop en hebben met plateaus en dieptes tot 8,5 meter. Stek 3 en 4 hebben een maximale diepte van 4 meter en natuurlijk de eilanden om tegenaan te vissen.

Het visbestand op Glory Carplake

Een groot deel van de vissen komen uit Hongarije en hebben de genetica van de Euro Aqua vissen. Ze komen namelijk uit de kweekvijvers van Michel en Jaqueline Horvath. Er zijn al verschillende uitzettingen gedaan en er zullen er nog een aantal volgen. 

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.