Skip to main content

Premium Partners

  • The Carp Specialist

    The Carp Specialist

Caravan Eiland Vinkeveen

3.2/5 Waardering (74 beoordelingen)

Het Caravan eiland biedt plaats voor totaal 4 vissers en wordt alleen inclusief caravan verhuurd, tenzij er 4 vissers vanuit een bivvy willen vissen. Het is ook mogelijk dat er twee personen in de caravan kunnen slapen. De caravan heeft een zit/eet gedeelte een ingerichte keuken met koelkast en slaapgelegenheid. En op dit eiland is een chemisch toilet aanwezig.

De 'Vinkeveense Plassen' is een immens kraakhelder water met schitterende karpers, en dat in ons kikkerlandje! Duizend hectare water met eilanden, bruggetjes en havens. Ondiepe delen, maar ook hele diepe delen.

Ruim bezaaid met mosseltjes en hier en daar ook begroeiing, rietkragen en stenen kanten. Voor elk wat wils met een prachtig natuurlijk bestand aan karpers. Prachtige oude strijders. Zowel schub- als ook spiegel-karpers.

Contact

  • Ruimte voor extra contactgegevens en links voor Partnership betaalwateren 

    exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar ook op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Alternatieven

Twijfel over een betaalwater ?

Toch misschien een camping aan het openbaar water, of een bungalowpark met karpermogelijkheden?

Kijk eens op campings aan het water, of bekijk eens de bungalowparken van Landal en Centerparcs met karpermogelijkheden.